RSS Feed

Nagy Ervin nem hagyta

blikk - 2019. 03. 15. 17:12:10 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Nagy Ervin nem hagyta

A Bors számolt be arról, hogy Nagy Ervin a Katona József Színház előtt verekedett össze egy férfival, miután az fellökött egy nőt és egy gyereket.A színész a KrizShowban mesélte el, hogy pontosan mi történt.

– Még dolgom van az életben azzal, hogy a bennem felgyülemlett feszültséget jól adjam ki magamból. Most felrugdaltam valakit, mert fellökött egy gyereket meg egy nőt. Vagy tizenkétszer belerúgtam. Pedig én vagyok az utolsó, aki ilyet csinál, de amikor egy úr teljes erőből fellökött egy anyukát és vele együtt a hatéves gyerekét, nem bírtam visszafogni magam – folytatta a színész, aki odalépett a férfihez, váltott néhány szót vele, majd ott is hagyta volna, ám hirtelen torkon vágta Nagy Ervint, aki ezt nem hagyhatta annyiban.

„Én nem szoktam kezdeményezni a verekedést, de ha kapok egyet, akkor nem kell kétszer mondani. Nem bírom az igazságtalanságot. Ez a szituáció pedig az volt, mert volt benne egy gyerek. Hozzáteszem, mindez a Katona József Színház főbejáratánál történt, úgyhogy nagyon vicces volt.”

Ervin elmondta, hogy az édesapjától tanulta meg, hogy ha valaki bántja, ne hagyja magát.

„Őt láttam többször is ilyen helyzetben, és ez nagy hatással volt az egész életemre. Apukám sohasem futott el, ha belekötöttek, és én sem fogok.”




Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ