RSS Feed

Borbély Lénárd lett a BÖSZ társelnöke

mti - 2018. 12. 07. 15:13:39 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Budapesti Önkormányzatok Szövetsége (BÖSZ) Borbély Lénárdot, Csepel Fidesz-KDNP-s polgármesterét választotta a szervezet társelnökének. A közlemény szerint a szervezetet elnökségében jövőre Tarlós István főpolgármester elnöki, Borbély Lénárd, a XXI. kerület polgármestere társelnöki, Kovács Péter XVI. kerületi, Riz Levente XVII. kerületi és Láng Zsolt II. kerületi polgármester alelnöki tisztséget tölt be.

    Közölték azt is, hogy a BÖSZ szerdai közgyűlésén egyetértettek az életvitelszerű közterületen tartózkodásról szóló jogszabályban megfogalmazott célokkal és támogatják a jogszabályok érvényesítését, valamint a szükséges források biztosításával a többletfeladatok ellátását is készek vállalni.
    A hajléktalanellátással kapcsolatban a BÖSZ közgyűlése javasolja, hogy a Budapestre tervezett befogadóállomást a XIV. kerületben alakítsák ki.
    A tanácskozáson szó esett arról, hogy az alkoholt is árusító nemzeti dohányboltoknál az alkoholt fogyasztó emberek zavarják a lakókat, az önkormányzatoknak azonban jelenleg nincs lehetősége a probléma megoldására. A problémáról a BÖSZ a soron következő ülésén tárgyal.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ