RSS Feed

Keletről is megkerülik Vásárhelyt

mti - 2018. 02. 13. 17:36:54 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Elindul a 47-es főút keleti elkerülő szakaszának kivitelezése Hódmezővásárhelyen, az 1,8 milliárd forintos beruházás kivitelezési szerződését kedden írták alá az alföldi városban. Hegedűs Zoltán (Fidesz-KDNP) alpolgármester elmondta, Hódmezővásárhely központján naponta 18-20 ezres tranzitforgalom halad keresztül. A járművek a 47-es főút északi szakaszának átadását követően már el tudja kerülni a belvárost.

    Jelentős tranzitforgalmat jelent azonban az az északi irányból érkező naponta több száz tehergépjármű, amely az ipari parkba tart - közölte a politikus.
    A hódmezővásárhelyi önkormányzat a területi operatív programban pályázott a keleti elkerülő út építésére, amely a 47-es utat kapcsolja össze az Erzsébeti úttal - mondta az alpolgármester. Hozzátette: ennek elkészültével teljessé válik a Hódmezővásárhely belterületét tehermentesítő körgyűrű.
    Juhász Lóránt, a kivitelező Délút Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a 3,2 kilométeres úton építése során három körforgalmi csomópont és egy vasúti kereszteződést alakítanak ki. Az építési munkákat a jövő héten elkezdik, és a tervek szerint az utat ősszel vagy legkésőbb az év végén át is adhatják a forgalomnak.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ