RSS Feed

Koncertek a Budapest Airport terminálján

Glázer Szilvia - 2017. 12. 07. 17:00:12 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Koncertek a Budapest Airport terminálján

Különleges élményben lehet része annak, aki decemberben utazik a Budapest Airporttól, mivel az élőkoncertek mellett decemberben egyedi ajánlatok és különleges karácsonyi ajándék is várja az utasokat a 2-es terminál közepén felállított színpadon.

Ebben a hónapban mindenképpen érdemes több órával a járatindulás előtt megérkezni a repülőtérre, hiszen ünnepi hangulatban és karácsonyi ajánlatokban nincs hiány, kényelmesen és jó hangulatban lehet beszerezni a még hiányzó és egyedi ajándékokat. Bárki, aki napközben vásárol a reptéren lévő üzletek egyikében december 23-ig és a blokkot felmutatja a hoszteszeknél a terminál közepén található karácsonyi színpadon, egy azonnali meglepetéssel lehet gazdagabb: Mikulás zoknit vagy egyedi festésű karácsonyfadíszt kaphat ajándékba a vásárlás értékétől függően. A gömbök egyedi design alapján külön erre az alkalomra készültek, mindegyik egy-egy népszerű nagyvárost jelenít meg. Így kedvenc vagy áhított úti célunkat egy mozdulattal a fára akaszthatjuk. 

A terminálon vásárolt ajándékok esetében a csomagolással sem kell bajlódni, hiszen kérésre a hoszteszek be is csomagolják azokat.

A vásárlás izgalmát kellemes hangulat egészíti ki, hiszen a hónapban nemcsak békés karácsonyi aláfestő zene várja az utasokat, hanem népszerű zenészek és előadóművészek élőkoncertjei is. December 1-jén Kállay-Saunders András teremtett meghitt hangulatot a terminálon. Ez a koncert egy csodás sorozat kezdete volt, amellyel a repülőtér kedveskedik utasainak. A Kállay Saunders Band után az elkövetkező két hétben, péntek délutánonként olyan neves művészek szórakoztatják majd az utasokat, mint Tóth Vera és Kamarás Iván. Előbbi december 8-án, míg utóbbi 15-én örvendezteti meg a terminál közönségét. Ha ezeken a napokon utazunk, mindenképpen érdemes ellátogatni a terminál színpadához délután 2 és 3 között.

December 6-án az ünnepi hangulatot természetesen a Mikulás is emelte jelenlétével, aki azért látogatott ki a reptérre, hogy kicsiket és nagyokat egyaránt meglepjen egy kis édességgel. Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ