RSS Feed

Confed Cup: szotyi helyett Szocsi

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 06. 19. 12:05:03 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Confed Cup: szotyi helyett Szocsi

Múlt szombaton San Marino legényegylete ellen léptek pályára a germán válogatott labdarúgók. Nürnbergben 7:0-ra gatyázták el a dél-európai vendégeket. E héten a Fekete-tengerhez röppentek az aktuális világbajnokok.

Mint emlékezetes a Brøndby Stadionban döntetlennel (1:1) végződött a dán-német barátságos focicsata a hó elején. Koppenhágából - kurta városnézést követően - Bajorországba utazott a Jogi Löw vezette team. Ott San Marino legényegylete ellen léptek pályára a germán srácok. Tehetségesek! A 90-es években született új kapus nemzedék felkészültségét is tesztelhette a júniusi meccseken Löw. Bernd Leno, Marc-André ter Stegen és Kevin Trapp nevét még tanulgatják a drukkerek. De más ifjú játékosok is bemutatkozási lehetőséghez jutnak majd az oroszországi Confed Cup-on.

Vlagyimir Putyin sokat bírált birodalmában ideális körülmények fogadják a nemzetközi torna résztvevőit. Hétfőn Ausztrália sztárjaival labdázik majd Közép-Európa legjobb gárdája, mely talán még Andorrának is tudna gólt lőni! De a szotyitól pillantsunk Szocsi felé, ahol június 17-én délután abszolválja első küzdelmét az Özilt, Müllert és más „öreg” rókákat nélkülöző, alaposan megfiatalított Nationalelf. A kenguru-földi focisták után három nappal Chile stoplis brigádja lesz a német csapat ellenfele.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ