RSS Feed

Színházi nyáresték Veresegyházon

M. A. - 2017. 06. 19. 8:00:02 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Színházi nyáresték Veresegyházon

Minden bizonnyal az idei nyári szabadtéri színházi kínálat egyik legvonzóbb színfoltja lesz a Mézesvölgyi Nyáresték rendezvénysorozata Veresegyházon. Az eddigi 160 előadásával 70 ezer nézőt vonzó Veres 1 Színház sikertörténete 2017 nyarán szabadtéri színházzal folytatódik.

Életre szóló élmény nézőnek, alkotónak, ha jelen lehet és átélheti, amikor egy izgalmas, tartalmas színházi fesztivál születik. Veresegyház derűs-hangulatos kisvárosa az elmúlt három évben a hazai színházvilág egyik értékteremtő csomópontjává vált. És nem csak a lokálpatrióták, hanem a távolabbi színházbarátok szemében is. Színház született szó szerint a semmiből. A Mézesvölgyi Nyárestékkel idén új színházi fesztivál indul útjára. A Veres 1 Színház által rendezett két hónapos eseménysorozat nyolc hétvégén át várja a nézőket a helyiek kedvelt, tágas találkozóhelyén, a Búcsú téren. A színvonalas saját- és vendégprodukciók, valamint a komfortos környezet okán a fesztivált joggal nevezhetjük az ország egyik legjelentősebb szabadtéri eseményének.

A Mézesvölgyi Nyáresték vezérfonala a színház, a zene és a tánc hármasa. Az éles határvonalak elhalványulnak, a műfajok világa átjárható lesz. Mindez varázslatos, sokszínű nyárestéket ígér! A szakmai koncepció lényege a színház-zene-tánc hármasa prémium előadások formájában. Méltó kivitelben, nívós közönségkomforttal, 1250 fős nézőtéren, ahol már az is egyedi couleur locale-t ad a fesztiválnak, hogy a hostess-szolgálatot a Veresegyházi Asszonykórus tagjai látják el.

A fesztiválon - amellyel Veresegyház történetének eddigi legnagyobb, 2 hónapos eseménysorozata indul útjára – olyan közismert művészek lépnek fel, mint Koncz Zsuzsa, Pindroch Csaba, Verebes Linda, Csonka András, Szomor György, Fésűs Nelly, Stohl András, Rálik Szilvia, Oszvald Marika, Berkes János, Faragó András, Dósa Mátyás, Sári Évi, Peller Károly, a 100 tagú cigányzenekar és az ExperiDance több produkcióval is.

Részleteket és a teljes programot a hivatalos oldalon http://mezesvolgyinyar.hu lehet elérni.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ