RSS Feed

Megválasztották 2016 legjobb fitnesz versenyzőjét

M. A. - 2017. 02. 17. 17:53:04 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Megválasztották 2016 legjobb fitnesz versenyzőjét

Egy hivatásos versenyzőnek, sportolónak nincs nagyobb öröm, motiváció az életében, mint amikor elismerik, és egyben díjazzák is a munkáját. Legyen szó európai vagy világversenyről mindig meghatározó élmény a dobogón állni. Nem lehet megunni, viszont fokozni, igen.

A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség hagyományos éves Díjátadó Gáláján kiderült, Gyulai Krisztián lett 2016 legjobb férfi fitnesz versenyzője.

Az elmúlt éves teljesítményei és eredményei alapján Krisztián bizonyult a legérdemesebbnek erre a címre, ami számára tökéletes visszaigazolás arra vonatkozóan, hogy jól csinálja, amit csinál és továbbra is ez az amit folytatnia kell.

Legszebb és legemlékezetesebb eredményei 2016-ból egy első hely az Arnold Classic-on, Bacelonában. És ugyancsak első helyezést ért el Prágában a Nemzetközi Fitness Kupán.

A megszerzett tudásával és tapasztalatával, illetve egy ilyen motivációval ismét lelkesen vág bele az idei versenyek – a legközelebbi Fitness Eb - felkészülési folyamataiba, hiszen tudja, hogy ha tavaly sikerült nyolcból nyolc alkalommal aranyérmet szereznie, akkor ez az idén is lehetséges, csupán újra keményen és kitartóan kell dolgoznia.

 


Fotó: purecom
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ