RSS Feed

24 órás vízilabda és Újpest-Fradi találkozó

M. A. - 2015. 08. 26. 14:42:58 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

24 órás vízilabda és Újpest-Fradi találkozó

Hetedik alkalommal rendezik meg a 24 órás non-stop vízilabdatornát. Az augusztus 28-án, a Hajós Alfréd Sportuszodában kezdődő, "1 nap vízilabda!" elnevezésű utánpótlástorna csúcseseménye az Újpest-Fradi felnőtt ob I-es csapatainak gálamérkőzése lesz.

A hagyománnyá vált rendezvény célja, hogy a fiatalok körében még népszerűbbé váljon a Hungaricumnak számító vízilabda sport, illetve előtérbe kerüljön a sport és az egészséges életmód fontossága.

Az „1 nap vízilabda!” rendezvény érdekessége, hogy 24 óra alatt összesen több, mint 400 gyerek mérheti össze erejét a medencében. Az rendezvény ingyenes, a mérkőzések közt számos szórakozási lehetőség és értékes díjakat rejtő tombola várja a szurkolókat.

A pénteken 16 órától kezdődő esemény keretében az UVSE utánpótláscsapatainak közel 300 játékosa száll vízbe. A legfiatalabbak 6 évesek, a legidősebbek pedig a felnőtt kor küszöbén álló ifjúsági vízilabdázók lesznek, s a résztvevők az egy nap leforgása alatt összesen 24 mérkőzést fognak lejátszani.

A csapatok óránként váltják majd egymást a vízben, s a non-stop torna legérdekesebbnek ígérkező percei szombaton 11 órakor jönnek el, ekkor kezdődik ugyanis az UVSE és Ferencváros felnőtt  együtteseinek gálamérkőzése.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ