RSS Feed

Michael Jackson és Axl Rose budapesti tolmácsa

mixonline - 2015. 07. 09. 13:00:38 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Michael Jackson és Axl Rose budapesti tolmácsa

Egy igazi playboyt mutat be Dési János A láthatatlan légiós - Rónai Gábor regényes élete című könyvében. Rónai vezető politikusok, világsztárok tolmácsa volt, aki életének és munkájának legérdekesebb epizódjait idézi. Mesél Rost Andreához és Selmeczi Gabriellához fűződő szerelméről is.

1992-ben európai turnéján a Népstadionban is fellépett a Guns N' Roses,s a társulat világhírű rockzenészeinek is Rónai Gábor tolmácsolt, aki elkísérte őket szentendrei hajókirándulásukra is. A zenészek olyannyira elégedettek voltak vele, hogy a ferihegyi búcsúzáskor külön megköszönték neki a remek városnézést, és hogy milyen nagy élmény volt nekik Bukarestben lenni. Rónai közölte, Bukarest is szép, de ők most momentán Budapesten vannak és átnyújtott nekik nekik egy-egy I Love Budapest feliratú pólót, amit nevetve köszöntek meg. 

Mesélt arról, hogyan vitte el szórakozni az akkori megmenőbbnek számító Fortuna diszkóba a Forma - 1 megasztárjait a legszebb magyar modellek társaságában és felidézte Michael Jackson 1994-es első budapesti látogatását is.Elárulta, hogy bár külföldi vezető politikusoknak is tolmácsolt, de ekkora biztonsági felhajtást,a mivel a popkirályt körülvették, még nem találkozott. Három páncélozott, felfegyverzett luxusbusz valamelyikével közlekedett a pesti utcákon, a biztonsági főnöke még mesterlövészeket is kért a köztársasági őrezredtől...Azt mondták, John Lennon meggyilkolása óta mindenre fel kell készülni. Jacko egy játékbolt teljes készletét felvásárolta és kiosztotta a Bethesda Gyermekkórház lakói között, kifizette egy magyar kisfiú brüsszeli májátültetési műtétjének ötvenmillió forintos számláját is. 

Az Alexandra Kiadónál megjelent könyvben Rónai Gábor részletesen mesél Rost Andreával való több éves kapcsolatáról és arról is, hogyan ismerkedett meg és élt együtt Selmeczi Gabriellával, a Fidesz politikusával, akivel együtt belekeveredett az emlékezetes Lockheed-botrányba. 

Fotó: Alexandra
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ